IAF, Forumi Ndërkombëtar i Akreditimit është shoqata mbarëbotërore e organeve të akreditimit pjesë e së cilës është dhe Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit Shqiptare, ka përfunduar krijimin e një baze të dhënash mbarëbotërore të certifikimeve të sistemeve të menaxhimit (Certifikata ISO), e cila synon të...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds