fbpx
 

Një pyetësor i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale zbuloi se 39 për qind e atyre që iu përgjigjen pyetjeve nuk dinin përcaktimin e saktë të gjithë kategorisë së të dhënave që quhen personale sensitive. Pyetësori i bërë tashmë publik...

Kunati 74-vjeçar i Bearman, Colin Naylor, elektricisti që instaloi ndriçimin, u dënua gjithashtu me një vit: ai akuzohet se nuk ka përmbushur detyrimet sipas ligjit për shëndetin dhe sigurinë në punë. Më 11 shtator 2018, 7-vjeçari Harvey Tyrrell vdiq nga goditja e energjisë elektrike pasi preku...

Romë, 1 Shkurt Garanti i privatësisë ka sanksionuar  TIM me një vlere prej 27.802.946 euro për trajtime të shumta të paligjshme të të dhënave në formën e marketingut. Shkeljet kanë prekur në përgjithësi disa milion njerëz. Nga janari i vitit 2017 deri në muajt e parë të...

    This will close in 0 seconds