Shënim: Ajo që po ndodh në situatën e shpërthimit të listeriozës është ajo që teknikët e studios tonë përsërisin pa pushim në trajnimet që zhvillojmë në vend: Ruhuni nga subjektet që nuk kanë incidente të këtij lloji, sepse puna ka gjithmonë problematika. Kush subjekt nuk...

Jo rrallëherë procedurat që ndjek Autoriteti Kombëtar i Ushqimit lënë hapësirë për habi në sistemin e sigurisë ushqimore. Sot gjendemi përpara dy rasteve të tërheqjes nga tregu (https://aku.gov.al/aku-njoftim/) dhe bllokimit (https://aku.gov.al/16-1-2022-denoncim/) të produkteve të pasigurta për konsumatorët, por në të dy rastet e komunikuara nga institucioni...

Nëse vizitoni website-n zyrtar të AKU-së për tu informuar mbi dokumentacionin përkatës për hapjen e një aktiviteti ushqimor do të gjeni disa informacione të gabuara. Në adresën https://aku.gov.al/pyetje-te-shpeshta/#1517231570729-312ec068-48cf do të gjeni disa pyetje të shpeshta, të cilave institucioni i AKU-së ka dashur ti përgjigjet...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds