fbpx
 

MISH ME SULFITE Një mashtrim shumë i përhapur është ai i përdorimit të sulfiteve për të parandaluar fenomene ngjyrosëse të mishit dhe për të zgjatur konservimin e tij. Me sulfitet nuk bëhet shaka: "Një vajzë nga Katania(Itali), 22 vjeçare hëngri një qofte të sofistikuar me sulfite,...

    This will close in 0 seconds