MISH ME SULFITE Një mashtrim shumë i përhapur është ai i përdorimit të sulfiteve për të parandaluar fenomene ngjyrosëse të mishit dhe për të zgjatur konservimin e tij. Me sulfitet nuk bëhet shaka: "Një vajzë nga Katania(Itali), 22 vjeçare hëngri një qofte të sofistikuar me sulfite,...

Jo, jo të gjitha myqet janë kancerogjene, por disa lloje të kërpudhave nga familja Aspergilli mund të sulmojnë ushqimet dhe lirojnë aflatoksinat, substanca toksike që janë mutagjene dhe kancerogjene për mëlçinë. Me pak fjalë Disa kërpudha nga familja Aspergilli mund të prodhojnë substanca të quajtura aflatoksina që ndotin ushqimin. Drithërat, arrat,...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds