Galeria

WORKSHOP - 21 NËNTOR 2018 - TIRANË

SEMINAR FORMIMI PROFESIONAL ANTIRICIKLIM D.LGS 231/07 DHE PRIVATËSI REG. BE 679/16 - 11 TETOR 2019 - ANCONA

SIGURIA USHQIMORE PËRMES PËRSHTATJEVE LEGJISLATIVE DHE STANDARDEVE TË CILËSISË - 19 NËNTOR 2019 - TIRANË

SEMINAR FORMIMI PROFESIONAL ANTIRICIKLIM D.LGS 231/07 DHE PRIVATËSI REG. BE 679/16 - 22 NËNTOR 2019 - PERUGIA

TË NDRYSHME

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds