Pjesë nga shkrimi i Elena Dusit për “la Repubblica” Hetimi shokues nga "Gambero Rosso" mbi kushtet higjenike të "kutive" të perdorura nga motoristat e ushqimit delivery: më shumë se 200 koloni bakteresh. pastrimi i kontinereve i lihet motoristave, por per mungesen totale te kontrolleve, shumë "harrojnë"...

Dyshimet interpretuese për një çështje shumë të debatuar u zgjidhën dhe, jo çuditërisht, u vendos me rezultatin e kundërt në shkallën e parë nga Gjykata Administrative e Venetos. Në prokurimet publike evropiane, certifikatat ISO të lëshuara nga kompanitë jashtë BE nuk mund të përdoren më. Seksioni i...

IAF, Forumi Ndërkombëtar i Akreditimit është shoqata mbarëbotërore e organeve të akreditimit pjesë e së cilës është dhe Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit Shqiptare, ka përfunduar krijimin e një baze të dhënash mbarëbotërore të certifikimeve të sistemeve të menaxhimit (Certifikata ISO), e cila synon të...

Emërimi i një Data Protection Officer (Përgjegjësi për mbrojtjen e të dhënave) në konflikt interesi kushtoi një gjobë prej 525,000 eurosh për një degë të një grupi gjerman të e-commerce. Në Gjermani, emërimi i oficerit të mbrojtjes së të dhënave (DPO) në disa raste është fakultativ,...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds