Romë, 1 Shkurt Garanti i privatësisë ka sanksionuar  TIM me një vlere prej 27.802.946 euro për trajtime të shumta të paligjshme të të dhënave në formën e marketingut. Shkeljet kanë prekur në përgjithësi disa milion njerëz. Nga janari i vitit 2017 deri në muajt e parë të...

Nëse vizitoni website-n zyrtar të AKU-së për tu informuar mbi dokumentacionin përkatës për hapjen e një aktiviteti ushqimor do të gjeni disa informacione të gabuara. Në adresën https://aku.gov.al/pyetje-te-shpeshta/#1517231570729-312ec068-48cf do të gjeni disa pyetje të shpeshta, të cilave institucioni i AKU-së ka dashur ti përgjigjet...

Megjithëse privatësia është një nga pikat e forta, e nënvizuar vazhdimisht gjatë eventeve të ndryshme publike, Apple-it kësaj herë i është dashur shumë punë për të siguruar përdoruesit e saj. Kohët e fundit, Brian Krebs, një ekspert i sigurisë zbuloi se iPhone i ri 11...

Nisur nga sinjalizimet e ngritura si shqetësim nga disa operatore tregtare, Studio EON në përfaqësimin profesional të interesave të klientëve të saj, vlerëson të evidentojë, shqetësimin mbi keqinterpretimin, keq zbatimin e pikës 19 te VKM Nr. 538, date 26.05.2009 “Për Licencat dhe Lejet qe Trajtohen...

Siguria Ushqimore është një koncept që është shumë i thjeshtë, por në të njëjtën kohë kompleks dhe i shumanshëm, pasi që kur bëhet fjalë për ushqimin, aspektet që duhen marrë në konsideratë janë të shumta, duke filluar nga higjiena e tij, deri tek higjiena e...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds