Siç raportohet nga Wall Street Journal, EDPB ka vendosur që Meta nuk mund t'i detyrojë përdoruesit të pranojnë reklama të personalizuara. Në maj 2018, kur GDPR hyri në fuqi në BE, Meta Ireland Ltd. besonte se mund të "përpunonte" kërkesën për të marrë pëlqimin e...

65% e mbi një mijë Data Protection Officer të intervistuar në një anketë të kryer nga Observatori i Federprivacy kanë frikë se një situatë e mundshme emergjente si ato që rrjedhin nga ransomware ose shkelje të tjera të të dhënave mund të shkaktohen për shkak...

Shënim: Ajo që po ndodh në situatën e shpërthimit të listeriozës është ajo që teknikët e studios tonë përsërisin pa pushim në trajnimet që zhvillojmë në vend: Ruhuni nga subjektet që nuk kanë incidente të këtij lloji, sepse puna ka gjithmonë problematika. Kush subjekt nuk...

Garanti për mbrojtjen e të dhënave personale ka vendosur një gjobë prej mbi 26 milionë e 500 mijë eurosh për Enel Energia për përpunim të paligjshëm të të dhënave personale të përdoruesve për qëllime telemarketingu. Përveç pagesës së gjobës, kompania do të duhet të marrë...

Shpesh shohim të përdoret në formë konfuze “Certifikimi HACCP”. Rasti më i fundit është Procedura për Tenderim me nr. REF-13080-11-25-2021 "Furnizim me ushqim per mencen sociale" me autoritet kontraktues “Qendra Komunitare Shkoze Tirane”, institucion i Bashkisë Tirane, i cili në dokumentin “Për Hartimin, Argumentimin dhe Miratimin...

[contact-form-7 id="355" title="Forma Kontaktit"]

This will close in 0 seconds